Boliglån

Pengene er nu på din konto. Dit hjem er, hvad der vil sikre pengene. Hvis du undlader at tilbagebetale lånet, kan dit hjem blive fortabt.

Selv om kun 1% af boligejerne vil støde på problemer med deres lån, er det stadig muligt at miste dit hjem og miste din evne til at købe et hjem. Du skal være opmærksom på, at boligejer lån ikke kan annulleres, hvis du standard. Du bør nøje tænke over, om du er berettiget til et lån.

Der er mange forskellige typer af lån. Et fastforrentet lån er det mest populære. Disse betalinger er fastsat for en periode. Variabelt forrentede lån bevæger sig op og ned med Prime Rate. Denne type lån bør nøje evalueres, som det snart vil blive forklaret i næste afsnit.

Fastforrentede långivere

Fastforrentede lån er mest populære. Fastforrentede lån tilbyder lavere lånesatser, variabelt forrentede lån. Dette skyldes de betydelige omkostninger ved at ændre renten. Det betyder, at den faste rente realkreditlån vil koste mindre, hvis renten er lavere end den variable rente en. Den fastforrentede lånerente vil falde, hvilket betyder, at lånet betaling beløb vil forblive den samme eller falde, indtil lånet betalinger ændre sig igen.

Variabelt forrentede lån

Variabel rente lån har oplevet en masse ændringer i løbet af de seneste fem år. De plejede at være så lave som 4,875%, og så steg de så højt på 7,25%. Variable satser spænder overalt fra 6,5% til 12,5%. Inflationen stiger i takt med, at boligmarkedet forbedres. Din fastforrentede lån vil stige i omkostningerne, hvis renten begynder at stige.

Disse lån er bedst egnede til justeringer af fastforrentede låns rentesatser. Det er ikke noget problem, hvis renten stiger til et højdepunkt i fremtiden. Et andet lån vil være til rådighed til at konsolidere de nuværende renter. Variabelt forrentede lån kan være en mulighed, hvis renten fortsætter med at falde til under 6 procent. Du vil have tid nok til at få satser op til dette niveau.

Denne type lån giver fordel af en månedlig “ballon betaling”. Lånet renter vil blive betalt for kun et par uger, eller endda måneder. Du vil se en gradvis stigning i månederne, hvis du konverterer lånet til en ARM. Dette har den fordel, at du kan foretage lavere månedlige betalinger end lån baseret på faste renter over en periode.

Boliglån

Home lånekapital er faldet Låntagere brugt hjem som sikkerhed for at sikre lån. Det er ikke overraskende, at mange mennesker var afhængige af deres hjem for pengene under Supplerende Security Reserve og New Deal programmer. Du sparede øjeblikkelige penge ved at betale hovedstol og renter i 20-30 år. Denne form for sikkerhed vil sandsynligvis ikke blive opretholdt efter kredit- og boligmarkedernes sammenbrud.

Fordi fast ejendom er midt i fuld genopretning, er det en af de sværeste tider. Selv om det er næsten umuligt at opnå et hjem lånekapital på kreditkort eller afbetaling lån uden at modtage acceptable kompensationer, kan egenkapitalen bruges til medicinske eller hospital regninger. Fordi det giver en konstant og stabil rente, en egenkapital lån til renter under de nuværende renter kan være det rigtige valg.

Andre omkostningsbesparelser

Andre end ansvarlig lånekapital, kan hjem forbedringer også spare penge. Det kræver ikke et geni at øge hjemmets værdi. Nogle gange, bare ved at øge hældningen af din isolering, eller erstatte ovnen eller centrale klimaanlæg system, kan du opveje faldet i hjemmets vurderede værdi. Det vil give dig mulighed for at spare hundredvis af dollars om året på din utility regninger og varmeregninger. Mens ejendomsmarkedet er ved at komme sig, kan du gøre dit hjem mere effektivt, mens du venter.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar