De mest populære personlige vægplakater

Mest populære personlige plakater

Personlige plakater er perfekte gaver til venner, familie og kære. Du kan vælge mellem en bred vifte af designs for at skabe det perfekte stykke vægdekoration. Uanset om det er et portræt, et landskab eller en kombination, giver personlig vægkunst en unik gave, der helt sikkert vil give et statement. Der er mange muligheder at vælge imellem, men de mest populære er listet nedenfor. Uanset om du leder efter en gave til dig selv eller leder efter en gave til en anden, er personlig vægkunst en unik og tankevækkende måde at udtrykke din individualitet og vise din individualitet.

Redbubble plakater

Hvis du leder efter en unik, personlig vægplakat, har Redbubble en bred vifte af designs at vælge imellem. Du kan vælge mellem mange forskellige temaer og størrelser, inklusive den seneste trend, Tokyo – A Neon Wonderland. Et andet populært design er The Great Wave of Pug, som tager et velkendt maleri og forvandler det til en finurlig plakat. Der er noget for enhver smag på Redbubble!

For at sælge din kunst på Redbubble kan du skabe dit eget design eller tage et af de mange færdiglavede designs. I modsætning til andre markedspladser betaler du et engangsgebyr for dit arbejde. Fordelene er dog mange. Redbubble giver kunstnere tid og energi til at skabe design, og de tager sig af resten. Du vil tjene en procentdel af salget, men Redbubble tager sig af alt besværet. Det giver dig også mulighed for at bruge meget tid på at finjustere dit kunstværk.

Ulempen ved Redbubble er, at deres produkter ikke bliver printet på stedet. I modsætning til andre markedspladser bruger Redbubble print-on-demand trykkerier, så kvaliteten kan variere. Men mange kunder er mere end glade for at betale en højere pris, end du ville betale for det samme produkt. Desuden får kunstnere kontrollen over deres branding, og Redbubbles marginer er fleksible, så du kan opkræve en højere pris for dine personlige vægplakater.

Hvis du ikke har en tilhængerskare online, vil du måske bruge andre print-on-demand-websteder såsom TeePublic til at promovere din kunst. Jo flere print-on-demand-websteder du føjer til din portefølje, jo mere sandsynligt vil din kunst sælge. Selvom du måske ikke ser ensartede salg med det samme, vil upload af 50-100 designs øge dine chancer for at lave et salg. Når du først har fået dine produkter på markedet, kan du øge dit overskud og fortsætte med at forbedre dit brand.

Artefakt uprising plakater

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad der gør en personlig vægplakat så speciel, vil du elske Artifact Uprising. Denne hjemmeside tilbyder et stort udvalg af højkvalitetstryk på fantastisk papir. Du kan også købe fotorammer, album, kalendere og andre unikke gaver til at give til dine kære. Du kan endda uploade dine egne billeder! Du skal dog betale lidt mere for disse print, end du ville betale for andre tjenester.

En anden fantastisk funktion på dette websted er muligheden for at tilpasse dit billede og tilføje en særlig besked til det. Du kan vælge mellem en række forskellige designs, så de passer til ethvert rum. Du kan endda få dit billede indrammet ved at bruge en fotoramme fra Artifact Uprising. Du kan vælge mellem metalstel i sølv, guld, sort eller messing. Hvis du foretrækker et musikalsk touch til din personlige vægplakat, kan du bestille en fra firmaet Songfinch. Du kan endda få et personligt musikprint med en kunstner, du elsker.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bestille, kan du altid bruge online designværktøjet til at skabe din egen kunst. Disse er lavet på arkivkunstpapir for den bedste farvekvalitet. Du kan endda vælge størrelsen på din plakat, så det er ikke svært at finde noget, der passer til dine behov. Desuden kan du finde et bredt udvalg af rammer og ordkunst, der passer til din personlige kunst.

Artifact Uprising sælger også diverse rammer og printholdere. For en lille merpris tilbyder de fem gange syv tommer staffeli. Dette produkt kræver ikke noget specielt værktøj, men du vil stadig nyde kvaliteten af ​​printet, da det ikke er mellem glas eller plastik. Et par farver er tilgængelige til rammerne, og du kan uploade dit billede for at bestille dem. De er klar til at hænge.

Find plakater hos Etsy

Uanset om du ønsker at skabe en unik personlig vægplakat eller bare dekorere dit hjem med kunst, har Etsy en række muligheder. Fra malerier og print til digitale downloads, der er et Etsy-vægdekorationselement til ethvert budget. Vælg et par stykker, der matcher din indretning, og tilføj derefter flere, efterhånden som kollektionen vokser. Mange Etsy-sælgere tilbyder gratis forsendelse, så du kan spare penge på fragt, mens du stadig får en række forskellige kvalitetsvægdekorationer.

Når du køber en skræddersyet personlig vægplakat på Etsy, skal du overveje prisklassen for printene. Højere priser er typisk mere detaljerede. Husk, at du måske selv ønsker at indramme stykket. Større print er derimod bedre egnet til et større budget. Nogle købere kan også godt lide at købe en enkelt vare, og andre kan lide at bygge deres samlinger over tid.

Når du uploader et digitalt produkt til Etsy, skal du sørge for at tilføje tags og oplysninger om download eller personlig brug. Husk at inkludere Etsys blogindlæg om digitale produkter, samt alle andre detaljer, der kan hjælpe potentielle købere med at finde produktet. Sørg for, at din fortegnelse indeholder relevante tags, inklusive størrelse og format. Brug af disse tags vil hjælpe dig med at blive lettere fundet af købere, der leder efter den type produkt, du sælger.


Udgivet

i

af

Tags: