Lær og Master Guitar: De erfaringer, du skal bruge

Du kan finde lektioner til guitar online. YouTube-videoer, der viser, hvordan man spiller guitarens nemme sange, er tilgængelige. Her er en lille smule om at lære af video tutorials. Misforstå mig ikke. De er helt gratis, bare fordi de er. Ønsker du virkelig at betale for noget, der er beregnet til at undervise, forudsat at du ikke er nybegynder eller en erfaren guitarist og ikke har brug for al vejledning og instruktion? Du bør ikke betale noget for nogen af dem, selv for de gratis. Jeg betalte for en til at prøve det for at sikre, at det er det rigtige for mig. Som jeg voksede i min viden, blev jeg mere opmærksom på det.

Hvis du er på udkig efter oplysninger på internettet om guitar lektioner eller downloads, skal du bruge en søgemaskine, der har specialiseret sig i dette område. Det er umuligt at bruge en generel søgemaskine. En specialist søgemaskine er påkrævet. Du kan blot skrive i, hvad du leder efter, og du vil modtage tusindvis til endda tusindvis af resultater.

Husk, at online lektioner for guitar kræver, at du betaler først. De tager tid at uploade, så de ikke altid er tilgængelige med det samme. Du skal vide, at de er tilgængelige. Du behøver ikke at betale for en anden lektion i den lokale musikbutik. Alt du skal gøre er at klikke og købe et diagram. Selvom du måske ikke tror det, er det en ulempe at oprette dig selv som køber på et diagram, som mange mennesker forsømmer at overveje.

Diagrammet er noget, du vil bruge og ikke noget, du har brug for. På kortet kan du se noder og tabulatur, der forklarer, hvordan du kan afspille dem. Tabulatur eller også kendt som tabulatorer er en måde at vide, hvilken note der følger med hvilken streng. Du vil finde tusindvis af sange, som kun bruger åbne akkorder. Åbne akkorder er dem, der ikke har en kasse foran med bogstaver som F.

Nu hvor du er bekendt med det grundlæggende, giver webstedet dig mulighed for at vælge de sange, du gerne vil lære af den tilgængelige liste. Jeg har ikke set nogen tegn på, at de tilbyder de nyeste sange. Jeg har ikke set nogen tegn på, at de tilmelder sig filmstjerner. Søg efter diagrammet alfabetisk, og vælg derefter det ønskede bogstav.

Lad mig vise dig et eksempel. Dette diagram indeholder fem kolonner fra venstre mod højre. Hver kolonne er markeret med et tal øverst. Et “0” angiver en åben akkord. Diagrammet indeholder ikke et tal. Et “2” er på den anden side en normal akkord. Du vil bemærke “C”, når du bevæger dig op i diagrammet. Det ville være C akkord. Så er der ting som Flats, Keys og Sharps.

Det giver mening. Nu vil jeg forklare nogle ting for dig, hvis du er nybegynder eller veteran.

1. Nemme akkorder. Listen over enkle eller grundlæggende akkorder vil være den første ting, du ser på et diagram. Grundlæggende eller nemme akkorder kan være svære at spille. Disse akkorder er grundlaget for alle sange og omfatter C, D E, E, Am Em, Em og G. Disse akkorder vil blive vist i sangenes omkvæd og vers.

2. Intervaller. Intervaller kan bruges til at fremhæve eller markere akkordnoter. Dette er en anden vigtig ting, du kan lære med det samme. To tal er almindelige på diagrammer, der viser akkorder. Den øverst repræsenterer det nederste tal, mens tallet nederst repræsenterer det øverste tal. Dette er simpelthen en måde at sige, at den højere tone er lig med den nederste tone. Hvis du ser et 1 i den nederste og en 0, på de højere linjer, ville det betyde, at noterne er nøjagtig de samme. Hvis du ser “2” på en lavere linje og “0” på en øvre linje, indikerer det, at noterne ikke er nøjagtigt de samme. Disse noter er ikke forpligtet til at blive lært. Men jeg påpeger, at “1”, og “0”, på hver linje er den samme position. Akkorder er generelt gjort på nøjagtig samme måde.

3. Tæller. Det er to begreber.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar