Usikret personlig kredit

For at undgå uventede overraskelser skal du sørge for at læse låneaftalen omhyggeligt, når lånet er godkendt. Når pengene er på kontoen, vil långiver foretage regelmæssige betalinger i henhold til aftalen, indtil du har midlerne.

Du skal huske, at en usikret personlige realkreditlån er risikabelt og kan resultere i et højere lånebeløb, end du oprindeligt troede. Den højere rente kan gøre lånebeløbet dyrere, end du forventede. Den månedlige betaling vil være højere, hvis det viser sig, at tallet er lavere. Dette vil afhænge af, hvor mange penge du kan betale hver måned, når du får din lønseddel.

Renten for sikrede personlige lån er normalt højere end for personlige lån, fordi banken kan opkræve ekstra gebyrer for at dække eventuelle tab, som du måtte pådrage sig, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Mange banker opkræver et gebyr for at tilbagebetale det personlige lån. Det er vigtigt at sammenligne tilbagebetalingsbetingelserne og gebyrerne for at finde den bedste aftale. Låneaftalen giver dig mulighed for at beholde titlen på bankkontoen, indtil den tilbagebetales.

Selv om det er midlertidigt umuligt at arbejde, skal du tilbagebetale lånet. Dette vil sikre, at du ikke opkræver renter eller foretager nogen tilbagebetalinger. Hvis du låner penge direkte fra en bank/et finansieringsselskab, kan det personlige lånebeløb gå tabt. Hvis du ikke foretager betalingerne som aftalt, kan din rente blive påvirket. Årligt opkræves et gebyr på to procent af dit lånebeløb som en betaling for privilegiet til at indsamle disse penge. Kunden vil blive opkrævet et hundrede og femogtyve dollars, hvis lånet er mere end to procentpoint. For hver 125 dollars, du låner, bliver du opkrævet 90-3 dollars.

Sørg for at sammenligne dine muligheder, før du tager et lån. Det er ligegyldigt, om du er på udkig efter en usikret personligt lån, der er baseret på Line of Credit. Eller et sikret personligt lån, der inkluderer et realkreditlån.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar